Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Posibilă crimă urmată de sinucidere. O mamă și cei trei copii ai săi, inclusiv un bebeluș, găsiți morți în casă

O mamă și cei trei copii mici ai săi, inclusiv un bebeluș, au fost găsiți morți în casa lor din Oklahoma joi seara, în ceea ce poliția investighează ca fiind o posibilă crimă urmată de sinucidere.    

Deznodământul tragic din orășelul Verdigris a avut loc după ce mama a fost implicată într-o confruntare de câteva ore cu autoritățile, scrie New York Post.

Poliția a răspuns la situația înfricoșătoare după ce o femeie, care nu a fost încă identificată, le-a spus că mama, înarmată cu o armă, a ținut-o ostatică pentru scurt timp într-un garaj, a declarat șeful poliției, Jack Shackleford, potrivit KOKI-TV.

Femeia a reușit să fugă și să alerteze un polițist, care trecea prin zonă în jurul orei 16:00, că în casă se aflau copii, a declarat Shackleford.

Polițistul a chemat întăriri și zeci de ofițeri de la diferite secții de poliție, inclusiv o echipă SWAT, au înconjurat casa.

Citește și
crima
O crimă comisă în 2019, în Austria, anchetată de poliţiştii români şi austrieci. Legătura dintre autori și țara noastră

Aproximativ trei ore și jumătate mai târziu, la ora 19:30, ofițerii au intrat în casă și au găsit cadavrele femeii și ale celor trei copii, cu vârste cuprinse între câteva luni și aproximativ 11 ani, au estimat oficialii.

Ei au recuperat, de asemenea, un pistol la fața locului. Identitățile victimelor nu au fost făcute publice, dar autoritățile au declarat că tratează cazul ca pe o anchetă de crimă urmată de sinucidere.

În anii trecuți, ofițerii ar fi fost chemați la fața locului pentru a rezolva apeluri domestice și de sănătate mintală.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult