Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Polonia a trimis șase avioane cu arme și muniții la Chișinău. "Moldova trebuie să reziste încercărilor de destabilizare"

Polonia ajută Republica Moldova pentru a face față încercărilor de destabilizare.

Ministrul polonez de Interne, Mariusz Kaminski, a anunțat, joi, că țara sa a trimis la Chișinău șase avioane încărcate cu arme, muniții și echipamente destinate poliției din această țară.

"Am decis să trimit un transport uriaș cu arme, muniții și echipament pentru poliția Republicii Moldova", a spus, pe Twitter, ministrul polonez.

"În ziua în care premierul Morawiecki a ajuns la Chișinău, șase avioane poloneze cu echipamente menite să împiedice tentativele de destabilizare a țării au ajuns în Moldova", a adpugat acesta, citat de polsatnews.pl.

Armele și munițiile au ajuns la Chișinău cu două aeronave C-130 Hercules și patru aeronave CASA C-295M.

Citește și
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis, mesaj pentru cetăţenii din Republica Moldova: Nu sunteţi singuri! UE şi ceilalţi parteneri sunt aici

"Independenta și suverana Republică Moldova, care rezistă tentativelor de destabilizare internă, are nevoie de sprijinul nostru. De aceea am decis să trimit poliției moldovene acest transport uriaș de arme, muniții și echipamente de la serviciile subordonate Ministerului de Interne", a mai scris Mariusz Kaminski.

Autoritățile poloneze au emis un madat de arestare pe numele lui Ilan Șor

Acesta a adăugat că miercuri, autoritățile poloneze l-au trecut pe politicianul pro-rus Ilan Șor, pe numele căruia există și un mandat de arestare, pe lista persoanelor sancționate.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult