Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Polițistă promovată după ce a alăptat un bebeluș, în timpul turei

O polițistă din Argentina a fost promovată, după ce a alăptat un bebeluș care plângea.

Celeste Ayala era la datorie, la spitalul pentru copii Sor Maria Ludovica din apropiere de Buenos Aires, când a auzit plânsete de copil. După ce a vorbit cu conducerea spitalului, ea a alăptat bebelușul care fusese recent separat de mamă, a precizat Poliția din Buenos Aires pentru CNN.

Imaginile cu polițista au devenit virale pe rețelele de socializare, după ce unul dintre colegii ei, Marcos Heredia, a postat o fotografie pe Facebook.

„Vreau să fac public acest gest măreț de iubire pe care tu l-ai făcut astăzi față de un bebeluș pe care nu îl știai. Cu toate astea, nu ai ezitat să reacționezi ca o mamă. Nu ți-a păsat dacă era murdar sau dacă mirosea urât. Astfel de gesturi nu vezi în fiecare zi”, a scris el.

Postarea a fost distribuită de peste 100.000 de persoane.

Citește și
gard la granita dintre China si Coreea de Nord, pe raul Tumen
Gestul extrem făcut de o familie de nord-coreeni prinşi când încercau să fugă în China

„Am observat că era înfometat și că își tot băga mâna în gură, așa că am cerut să îl îmbrățișez și să îl alăptez. A fost un moment trist, mi-a frânt inima să îl văd așa. Societatea ar trebui să fie mai sensibilă când vine vorba despre copii care suferă. Nu poate continua această situație”, a spus Ayala pentru site-ul Cronica, conform The Guardian.

Potrivit presei locale, bebelușul mai are 5 frați care toți au fost hrăniți deficitar. Astfel, Celeste Ayala a fost promovată de la gradul de ofițer la sergent, a anunțat Ministrul Securității din provincia Buenos Aires.

„Vrem să îți mulțumim în persoană pentru gestul spontan de iubire care a reușit să calmeze plânsetul bebelușului. Acesta este genul de polițiști cu care ne mândrim, pe care îi vrem”, a precizat Cristian Ritondo.

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult