Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Polițist lovit cu mașina de un hoț prins în flagrant, care voia să fugă de la locul faptei

Your browser doesn't support HTML5 video.

O tentativă de furt mărunt a degenerat rapid pentru trei hoţi din San Francisco, care s-au trezit acum acuzaţi de tentativă de omor.

Nişte poliţişti s-au nimerit pe acolo să le strice planul şi, ca să fie totul cât se poate de clar, întreaga tărăşenie a fost şi filmată. Pe toţi îi aşteaptă acum ani buni de închisoare.

Cei trei hoţi au vrut să jefuiască nişte turişti din Florida. Au tras maşina lângă vehiculul lor, au spart un geam din spate, au luat valizele şi s-au crezut scăpaţi.

Nu-i văzuseră însă pe poliţişti, care au intervenit să-i aresteze. Pe hoţul rămas în urmă l-au pus pus la pământ, iar celor care apucaseră să urce în maşină le-au ordonat să coboare. În loc de asta, hoţul aflat la volan dă cu spatele, trecând de două ori peste confratele lor şi peste unul dintre poliţişti.

Niciunul nu pare să fi păţit nimic, căci pe hoţ îl vedem încercând să scape, iar poliţistul îl pune din nou la pământ. Cei doi fugari au fost prinşi după ce au lovit altă maşină.

Citește și
biciclete furate
Hoți români prinși cu ajutorul unui GPS pe care l-au furat fără să știe din Austria

Poliţia a dat publicităţii imaginile, cerând revizuirea regulilor care nu le permit acum poliţiştilor să tragă într-o maşină aflată în mers decât în situaţii excepţionale.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult