Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Poliția din Rusia i-a arestat pe șoferii „bogați și de succes” care voiau să defileze cu Lamborghini prin Moscova

Poliția rusă i-a reținut pe proprietarii „bogați și de succes” cu mașini occidentale scumpe care defilau prin Moscova, scrie DailyStar.

Șoferii bogați au fost arestați de ofițeri pentru că și-au etalat vehiculele exotice pe străzile Moscovei, în timp ce un număr mare de soldați ruși mor în războiul din Ucraina, menționează DailyStar.

Un important senator pro-Putin a cerut ca bărbații să fie trimiși pentru a participa la operațiunea militară, zeci de proprietari de mașini au fost reținuți și mașinile lor confiscate pentru verificări.

Biletele pentru evenimentul exclusivist la care trebuiau să participle aproxiimativ 170 de mașini printre care: Lamborghini, Rolls-Royce Phantom, Ferrari, Porsche, Hummer H1, Chevrolet Corvette C8, Audi RS5 și Bentley Continental GT II, costa până la 4.200 de lire sterline și includea micul dejun și petrecerea de după.

Șoferii intenționau să defileze cu mașinile în centrul Moscovei cu autocolante care transmiteau mesajul „Bogați și de succes”. Cu toate acestea, poliția a susținut că nu a existat permisiunea pentru mitingul neoficial și a acționat rapid.

Citește și
tusiti canada
Cum au ajuns doi turiști canadieni să creadă că România a fost invadată de Rusia din cauza unui mesaj RO-Alert

Jurnaliștii britanici susțin că Vladimir Putin nu acceptă ca multimilionarii ruși să își etaleaze ostentativ bogățiile în fața maselor.

El a spus odată: „În vremea sovietică, unii oameni obișnuiau să-și etaleze averea implantându-și dinți de aur, în mod ideal în partea din față, pentru a-și demonstra dimensiunea averii. Lamborghini-urile și alte jucării scumpe sunt exact acei dinți de aur”.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult