Modifica setarile cookie
Toate categoriile

"Poate un suflet să ducă atâta durere?" Dramele mamelor care au pierdut totul în incendiile din Grecia

Supravieţuitorii infernului din satul de vacanţă Mati, Grecia, îşi plâng pierderile suferite în urma incendiului devastator, care a ucis 81 de persoane.

"Durerea, durerea asta... Cu toţii o simţim, însă nimeni nu poate să o înţeleagă aşa cum o trăim noi", spune Maria Dionysioti, în vârstă de 67 de ani.

În 48 de ore, Maria şi-a pierdut nepotul, două verişoare şi familiile lor, dar şi toate bunurile materiale. Fiica ei este în stare gravă la spital.

"Nepoţelul meu avea doar 6 luni, nu am apucat nici să îl botezăm. A murit în braţele mamei lui, fiica mea. Ea este acum la terapie intensivă, în stare gravă. I-am găsit pe amândoi în mare, după 5 ore de la încetarea incendiului", povesteşte Maria printre lacrimi.

În cele 48 de ore de incendiu devastator nu a mai rămas nimic din Maţi, sătul de vacanţă din apropierea Atenei.

Citește și
incendii grecia
Incendii în Grecia. Supraviețuitor: ”Cine dormea a murit în casă”

"Nu avem cuvinte pentru a putea descrie ce am trăit", continua Maria, care în momentul incendiului se afla cu soţul ei în Atena, la un control medical.

"Nu mai avem casa, fiica mea nu mai are nimic. Fiica verişoarei mele avea doar 13 ani, a sărit de pe stânci pentru a scăpa de flăcări. Verişorul meu a murit împreună cu soţia lui şi fiica, erau toţi în maşină. Spuneţi voi: cum aş putea să descriu ceea ce simt? Poate un suflet să ducă atâta durere?", spune printre lacrimi Maria.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult