Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Peste 20 de persoane au fost rănite în Germania, după ce un bărbat le-a atacat cu un spray cu piper

22 de persoane au fost rănite într-un atac cu spray cu piper care a avut loc duminică, 8 august, într-un complex rezidențial din Karlsruhe, Germania, informează Agerpres, care citează dpa.

Poliţia crede că atacul a avut loc din cauza faptului că agresorul a fost deranjat de zgomotul pe care îl făceau nişte copii.

"Cauza a reprezentat-o probabil zgomotul copiilor", a menţionat, luni, un purtător de cuvânt al poliţiei. Acesta a precizat că există dovezi privind producerea de tensiuni în trecut în legătură cu zgomotul.

Un suspect în vârstă de 53 de ani este anchetat pentru vătămare corporală, după ce poliţia a găsit spray iritant în cursul unei percheziţii.

Acesta deţine un birou în clădirea în care a avut loc incidentul şi unde o comunitate religioasă închiriase de asemenea spaţii pentru întâlniri, a explicat poliţia.

Citește și
nava germana
Germania a trimis o navă de război în Marea Chinei de Sud, pentru prima dată în ultimii 20 de ani

Potrivit acesteia, ancheta preliminară a stabilit că bărbatul s-a simţit deranjat de copiii care se jucau pe hol în timpul unei astfel de întâlniri.

Nu sunt indicii privind o motivaţie xenofobă şi anchetatorii nu pornesc de la ipoteza că suspectul ar fi nutrit resentimente faţă de respectiva comunitate religioasă, a mai spus purtătorul de cuvânt al poliţiei.

Persoanele rănite au fost tratate la faţa locului de echipele de salvare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult