Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Peste 1.000 de copii dintr-un oraș britanic ar fi fost victimele abuzurilor sexuale

Peste 1000 de copii ai fi fost abuzați în Marea Britanie, arată o investigație care ar putea scoate la lumină cel mai mare scandal britanic de abuz asupra copiilor.

Sute de copii, unii cu vârste sub 11 ani, se pare că au fost drogați, bătuți și violați timp de 40 de ani în orașul britanic Telford.

Lucy Allan, deputat conservator pentru Telford, a cerut o anchetă privind exploatarea sexuală a copiilor, spunând că ultimele rapoarte au fost ”extrem de grave și șocante”.

"Acum trebuie să existe o anchetă independentă privind exploatarea sexuală a copiilor în Telford, astfel încât comunitatea noastră să poată avea încredere absolută în autorități", a declarat aceasta.

Ancheta susține că acuzațiile care datează încă din anii 1980 au fost greșite de autoritățile din Telford, care nu au reușit să pedepsească o rețea de agresori, scrie The Telegraph

Citește și
ancheta
Un bărbat de 56 de ani din Bacău a fost arestat. E acuzat că şi-a abuzat sexual fiica

Victimele au susținut că abuzuri similare, care au legături cu trei crime și alte două decese, au continuat în zonă.

Potrivit presei locale, autoritățile din zonă erau conștiente de abuzul sexual de amploare, dar poliției i-a luat un deceniu să lanseze o operațiune, în urma căreia au fost reținute 7 persoane.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult