Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Pedeapsa primită de un pedofil extrem de periculos care a violat o fată de doar 13 ani, care era în drum spre școală

Un pedofil a fost condamnat la 11 ani de închisoare pentru violul „îngrozitor” al unei fete de 13 ani pe care a ademenit-o în duba cu care circula, scrie Mirror.co.uk.

Denis Kadena a trecut cu mașina pe lângă școală din Totton, Southampton, Marea Britanie, când s-a oprit și a convins-o de copilă să urce în vehiculul său pe 14 septembrie.

Kadena, 34 de ani, din Yorke Street a fost condamnată pentru viol și agresiune sexuală de către un juriu de la Southampton Crown Court și condamnată la 11 ani de închisoare.

O purtătoare de cuvânt a poliției din Hampshire a declarat: „Sentința vine după ce fata a raportat că, în timp ce se întorcea la școală... un bărbat necunoscut dintr-o dubă albă s-a apropiat de ea și s-a oferit să o ducă acasă. Kadena trecuse inițial pe lângă fată, i-a făcut cu ochiul, înainte de a întoarce duba pentru a o urmări.

În timp ce se afla în dubă, Kadena a agresat-o sexual înainte de a o conduce într-un loc retras. Apoi i-a spus că are nevoie de ajutor cu ceva în spatele dubei, unde a violat-o înainte de a o lăsa lângă școală”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult