Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Pedeapsa primită de italianul care și-a sechestrat și violat soția româncă timp de 2 luni

Italianul acuzat că și-a sechestrat, maltratat și agresat sexual timp de 2 luni soția româncă a fost condamnat la închisoare.

Bărbatul de 70 de ani, care a fost judecat pentru sechestrare de persoane și violență domestică, își va petrece următoarele 18 luni după gratii, relatează tusciaweb.eu.

Italianul de 70 de ani, de lângă Lazio, și-a ținut soția încuiată în casă timp de 2 luni. Femeia, din România, mult mai tânără decât soțul ei, a reușit la un moment dat să sune la 112 și să cheme ajutoare.

Mărturiile din timpul procesului sunt șocante. „În momentul când am intrat în casă, victima era atât de speriată că s-a aruncat în brațele noastre, plângând. Avea toată fața roșie și era disperată. Am dus-o la unitatea noastră unde a fost chemat medicul care a făcut primele constatări medicale apoi a fost transferată la spitalul din Belcolle pentru teste clinice suplimentare”, a spus unul din carabinierii care a salvat-o.

Italianul și-a încuiat soția în casă pentru că era foarte gelos și credea că femeia îl înșală ori de câte ori ieșea din casă.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult