Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Patru turiști francezi, între care un copil de șase ani, dați dispăruți în jungla din Guatemala, au fost găsiți în viață

Cei patru turişti francezi, între care un băiat de şase ani, daţi dispăruţi de două zile după ce se rătăciseră într-un parc arheologic în nordul Guatemalei, au fost găsiţi în viaţă, au anunţat echipele de salvare.

„Persoanele au fost localizate, erau puţin deshidratate şi au fost stabilizate”, a declarat pentru AFP Gustavo Ara, director regional al pompierilor voluntari din departamentul El Petén, în apropiere de graniţa cu Mexicul şi Belize, scrie Agerpres.

Potrivit unui comunicat publicat de Institutul de Turism din Guatemala, cei patru turişti francezi, membri ai aceleiaşi familii, sunt Ana Gretel Adelaida Haeussler Pivaral, 40 de ani, Patricia Haeussler Porras, 68 de ani, Valentin Christian Arnau Carpentier Haeussler, 6 ani, şi Antony Cédric Patrick Carpentier, 41 de ani.

Ei au fost văzuţi ultima dată, miercuri, în Parcul Naţional Tikal, unul dintre principalele situri arheologice mayaşe din Guatemala.

Cei patru francezi au fost găsiţi în acelaşi parc, la aproximativ cinci kilometri de principala zonă arheologică a complexului situat între municipiile Flores şi La Libertad, în El Petén.

Citește și
Politia Romana
Doi copii din București, dați dispăruți de bunică, au fost găsiți la peste 200 kilometri de casă. Ce s-a întâmplat cu ei

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult