Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Patru arestări la Londra, în cazul românului ucis în timp ce își apăra un prieten

Detectivii care investighează uciderea cetățeanului român Beniamin Pieknyi din Stratford au arestat, în total, patru suspecți.

Vladyslav Yakymchuck, de 22 de ani, de origine ucraineană, este arestat primul, în cursul zilei de luni, ulterior fiind făcute alte trei rețineri, suspecții având 18 și 19 ani, relatează newhamrecorder.co.uk.

Beniamin, 21 de ani, a ajuns în Londra în urmă cu 2 luni și a murit după ce a sărit să-și ajute un prieten atacat de un grup de persoane.

Tânărul a murit în brațele prietenului pe care încerca să-l salveze.

”Niște indivizi au încercat să-l atace pe prietenul său. El a intervenit ca să-l salveze. Era mulțumit de jobul pe care-l avea aici. Era un baiat de treabă” a declarat în presa britanica fratele victimei.

Citește și
roman ucis
Soția românului ucis la Veneția: ”M-a lăsat pe mine fără soţ, pe fiul meu fără tată”

Detectivul Will Reynolds, de la departamentul Omucideri al Poliției Metropolitane, care investighează crima, le cere martorilor să se prezinte la cea mai apropiată secție.

”Presupunem că victima și un prieten s-au implicat într-o altercație cu un grup mare de tineri, înainte de a fi înjunghiată în centrul comercial. Aș dori să fac un apel tuturor celor din grupul acela de a veni pentru a sta de vorbă cu poliția”, a declarat acesta.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult