Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Pățania unei femei care s-a îndrăgostit de un român. Bărbatul s-a dat drept militar american și a reușit să-i fure 22.000 €

Un nou caz de înșelăciune lovește Spania, iar de data aceasta un român este în centrul acestuia. Purtând masca unui militar american, individul a reușit să sustragă 22.000 de euro de la o femeie care se îndrăgostise de el.  

Totul a început pe Facebook, unde o femeie din nordul Spaniei a început să vorbească cu cineva care pretindea că este soldat american într-o misiune în Siria.

După un timp, bărbatul i-a cerut bani, afirmând că are nevoie urgentă să părăsească Siria și să se întoarcă în SUA, dar superiorii săi nu îi permit acest lucru. După ce a transferat suma de 22.350 de euro în trei tranșe, femeia și-a dat seama că a fost păcălită și a mers la poliție.

Investigațiile autorităților au dus la descoperirea că doi indivizi, un român și un nigerian, stăteau în spatele contului fals. Aceștia au fost arestați, iar în procesul care a avut loc, miercuri, procurorii au cerut o pedeapsă de șase ani de închisoare pentru ambii inculpați. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult