Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Pățania a doi australieni care au vrut să viziteze Budapesta, dar au ajuns în București. Cum s-a întâmplat totul

Your browser doesn't support HTML5 video.

Doi australieni au avut parte de o vacanță neașteptată, după ce și-au cumpărat, din greșeală, bilete spre București, în loc de Budapesta.

Sophie Alice și Ben Kennedy au ajuns în România din greșeală, după ce bărbatul a încercat să-i facă o surpriză prietenei sale. A cumpărat două bilete spre București, în loc de Budapesta, însă și-au dat seama că au greșit locația abia atunci când au ajuns la porțile de îmbarcare, pentru a urca în avion. Atunci, cei doi au observat că panoul indica direcția București, nu Budapesta, scrie Rotalianul.

Într-un videoclip publicat pe TikTok, surprinși de greșeala făcute, cei doi au exclamat cu voce tare un singur cuvânt - „sh*t” (că*at – t.r.).

Cei doi au publicat și un videoclip pe TikTok, unde povestesc despre vacanța lor neașteptată. Chiar dacă au greșit destinația, Alice s-a arătat încântată de vacanța petrecută în România.

„Cel mai bun prieten al meu care locuiește în Australia și e plecat temporar în Noua Zeelandă, a venit pe neașteptate și mi-a făcut o surpriză, nu aveam nicio idee că vine. Apoi a venit cu o altă surpriză, adică a rezervat o călătorie pentru noi în Europa de Est și, da, am ajuns în București, România”, a spus Alice.

Citește și
ebeko, vulcan
Imagini spectaculoase cu erupția vulcanului Ebeko, din Insulele Kurile. A fost stabilit un cod portocaliu de pericol

Cei doi au prezentat pe TikTok momente petrecute în călătoria lor de neuitat prin România.

În România, cei doi au vizitat Bucureștiul, Sinaia, și au ajuns la Bran. Au făcut poze la Palatul Parlamentului, Castelul Bran și Castelul Peleș. Postările lor au peste 4,3 milioane de vizualizări și peste 1.000 de comentarii, cele mai multe dintre ele laudative la adresa României.

Nu este prima dată când cele două destinații sunt confundate de turiști. În 2021, șase suporteri ai Echipei Naționale a Franței, care voiau să urmărească live meciul Ungaria - Franța, au ajuns în București, în loc de Budapesta, iar anul trecut, niște italieni care și-au dorit să meargă în Cracovia, în Polonia, au nimerit la Craiova.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult