Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Părinții unui copil au cerut în instanță ca acestuia să i se facă transfuzie cu sânge de la donatori nevaccinaţi anti-Covid

Un tribunal din Italia a respins cererea părinţilor unui copil de 2 ani care au solicitat ca fiul lor să primească o transfuzie care conţinea numai sânge de la donatori nevaccinaţi împotriva Covid-19 în timp ce copilul era supus unei operaţii pe inimă.

Tribunalul pentru minori a decis că intervenţia chirurgicală planificată poate continua la un spital din oraşul Bologna, nordul Italiei, iar serviciile sociale să preia custodia provizorie a copilului, informează agenţia de presă ANSA, citată de Agerpres.

Tribunalul din oraşul Modena a dat sentinţa marţi, într-un caz care a atras atenţia la nivel naţional încă de la începutul conflictului izbucnit la începutul lunii februarie.

Părinţii şi-au întemeiat dorinţa pe motive religioase, a afirmat avocatul lor. Aceştia au prezentat spitalului o listă de circa 40 de persoane dispuse să doneze sânge şi care nu fuseseră vaccinate anti-Covid-19.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult