Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Părinții din Ucraina își trimit copiii la școală cu stickere cu grupa sanguină

Părinții din Ucraina au început să-și trimită copiii la școală cu stickere pe care este trecută grupa sanguină. Aceștia se tem de un atac în contextul în care Kievul se pregătește pentru o invazie.

Anunțul lui Vladimir Putin potrivit căruia a recunoscut cele două regiuni separatiste din estul Ucrainei ca regiuni independente a fost privit de ucraineni ca ă declarație de război.

Declarațiile i-au făcut pe părinții din Ucraina să ia mai multe măsuri de precauție, printre care și trimiterea la școală a copiilor cu stickere pe care este scrisă grupa lor sanguină, în cazul în care vor avea nevoie de o transfuzie de sânge.

Informația a fost confirmată după ce jurnaliștii de la Today au vorbit cu Vasîl și Marta, doi părinți ucraineni care locuiesc în apropiere de Kiev și au două fetițe, de 5 și 9 ani. Fiica cea mare merge la o școală din centrul capitalei.

„Este ca o bucată de hârtie cu informații despre grupa sanguină, numele părinților, numerele de telefon. Nu există o formă unică pentru stickere. Depinde de fiecare părinte în parte”, a explicat Vasîl.

Citește și
Taiwan
Taiwanul, țară aflată sub ameninţarea unei invazii a Chinei, condamnă încălcarea de către Rusia a suveranităţii Ucrainei

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult