Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Parbrizul unui avion a fost spart de un bloc de gheață în timpul zborului. ”A fost o șansă de unu la un milion”

Aproximativ 200 de pasageri au fost blocați pe aeroport în ziua de Crăciun, după ce parbrizul avionului în care se aflau a fost spart de un bloc de gheață căzut dintr-un alt avion care zbura deasupra lor, scrie LadBible.

Aeronava Boeing 777 zbura de la Londra Gatwick la San Jose în Costa Rica când a avut loc accidentul ciudat.

Blocul de gheață a căzut dintr-un alt avion care zbura la 1.000 de metri deasupra avionului care a fost afectat în timp ce acesta naviga la 35.000 de metri.

A spart complet parbrizul gros, care este construit pentru a rezista la forțe extreme și este similar cu sticla antiglonț.

Incidentul a fost descris ca fiind o șansă „una la un milion” și a lăsat aproximativ 200 de pasageri blocați de Crăciun, în aeroport. Din fericire, avionul a reușit să ajungă la San Jose după incidentul din timpul zborului, dar apoi nu a mai putut decola pentru o perioadă, ceea ce înseamnă că pasagerii au așteptat în aeroport.

Zborul lor a fost reprogramat, în cele din urmă au plecat cu aproximativ 50 de ore mai târziu.

La început, pasagerilor li s-a spus că va fi o întârziere de 90 de minute, dar evident că perioada a fost mult mare deoarece aeronova a avut nevoie de reparații de specialitate.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult