Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Panică la bordul unui avion care zbura spre New York. 30 de persoane, rănite. VIDEO

Your browser doesn't support HTML5 video.

30 de persoane care se aflau, sâmbătă, într-un avion al companiei Turkish Airlines ce se îndrepta spre New York, au fost rănite, atunci când aeronava a trecut printr-o zonă cu turbulențe, cu doar 45 de minute înainte de aterizare.

Răniţii au fost transportaţi de la Aeroportul Internaţional John F. Kennedy spre spitale unde au fost trataţi în special pentru umflături, vânătăi şi tăieturi. Însă o însoţitoare de zbor a suferit o fractură la picior, potrivit unui responsabil aeroportuar, Steve Coleman, informează AFP, citat de Agerpres.

Boeingul 777, cu 326 de pasageri şi 21 de membri ai echipajului, zbura peste Oceanul Atlantic când a fost afectat de turbulenţe, a declarat Coleman. Activităţile aeroportului nu au fost perturbate din cauza acestui incident, a adăugat el.

Turkish Airlines nu a comentat imediat incidentul.

Deschideți galeria foto pentru a vedea mai multe imagini cu intervenția din aeroport.

Citește și
Momentul in care un avion se prăbușește în Texas
Momentul în care un avion se prăbușește într-un râu. Trei oameni au murit

Mai înainte în aceeaşi zi, un avion al companiei canadiene Air Transat a trebuit să facă o aterizare de urgenţă pe aeroportul din Newark în Statele Unite din cauza unor „indicii de fum". Boeingul 737-800, care transporta 189 de pasageri, plecase din Montreal spre Fort Lauderdale, Florida. Incidentul nu a făcut răniţi, a precizat o purtătoare de cuvânt a companiei Air Transat.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult