Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Panică într-un avion Wizz Air. Ce a încercat să facă un bărbat înainte de a fi oprit de echipaj

Un avion Wizz Air care efectua o cursă Budapesta - Reykjavik a fost forţat să facă o aterizare de urgenţă, joi, în Norvegia, din cauza unui pasager turbulent.

Potrivit The Sun, un bărbat mai în vârstă a încercat să pătrundă cu forţa în cabina de pilotaj, declanșând panica printe cei 200 de pasageri aflați la bordul aeronavei.

"Un pasager sexagenar a fost scos din avion", a declarat pe Twitter poliţia din oraşul norvegian Stavanger (vest), precizând că niciun pasager sau membru al echipajului nu a fost rănit.

Informații inițiale sugerau că bărbatul era în stare de ebrietate, însă purtătorul de cuvânt al poliţiei din Stavanger, Jon Dagsland, a precizat că pasagerul a declarat oamenilor legii că a luat medicamente şi nu-şi aminteşte nimic despre incident.

Bărbatul, un cetăţean islandez, urmează să fie supus unui examen medical, a precizat Dagsland pentru DPA, informează Agerpres.

Citește și
Noi ciocniri violente între protestatari și forțele de ordine, pe aeroportul din Hong Kong
Hong Kongul „pe marginea prăpastiei”. Documentul controversat de la care au pornit protestele

Incidentul nu a fost tratat ca o tentativă de deturnare a avionului, însă pasagerul turbulent ar putea fi anchetat pentru nerespectarea ordinelor pilotului, a completat purtătorul de cuvânt al poliţiei.

Aeronava Wizz Air, cu circa 200 de persoane la bord, a decolat ulterior de pe Aeroportul Sola, din apropiere de Stavanger, cu destinaţia Reykjavik.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult