Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Panică într-o gară din New York. Un băiețel de trei ani s-a pierdut de mama lui și a ajuns pe șine

Your browser doesn't support HTML5 video.

Au fost momente tensionate în apropierea unei gări din New York, unde mecanicii unui tren care trecea cu viteză au zărit un copilaș plimbându-se printre șine.  

Au dat imediat alerta prin stație, pentru că știau că din sens opus se apropie o altă garnitură. Din fericire, cu mari emoții au reușit să evite o tragedie.

Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Când l-au zărit pe cel mic, mecanicii au oprit imediat, iar controlorul a coborât repede să-l ia de pe șine. Doar că, în primă fază, băiețelul s-a speriat de bărbatul care fugea spre el, ceea ce le-a dat mari emoții mecanicilor care urmăreau scena din tren.

Exista pericolul ca băiețelul să atingă șinele electrice, gest care i-ar fi fost fatal. Bărbatul a reușit însă, în cele din urmă, să-l prindă și l-a urcat repede în tren.

Citește și
gradinita
„A venit sănătos, pe la 12:42 i s-a făcut rău”. Ce spune conducerea grădiniței unde un copil de trei ani a murit brusc

Imediat ce trenul a ajuns în gară, puștiul a fost preluat de mama lui, care alertase deja poliția. Copleșită de emoții, femeia le-a spus că fiul ei în vârstă de numai trei ani suferă de autism, iar la un moment dat cel mic a dispărut pur și simplu de lângă ea și de lângă sora lui.

Compania feroviară i-a premiat pe angajații care l-au salvat pe copil și a făcut publice imaginile pe rețelele sociale, unde protagoniștii au primit numeroase aprecieri.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult