Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat beat a încercat să deschidă ușa unui avion. Ce i-au făcut pasagerii

Au fost momente de panică la bordul unui avion al unei companii aeriene rusești, după ce un pasager beat a încercat să deschidă ușa aeronavei în timpul zborului.

Mai mulți pasageri au reacționat imediat și l-au imobilizat pe bărbat, învelindu-l în folie alimentară. În urma incidentului, avionul a fost nevoit să aterizeze de urgență în Uzbekistan, unde pasagerul aflat în stare de ebrietate a fost arestat, potrivit Metro.

Potrivit autorităților rusești, bărbatul încercat să și abuzeze o stewardesă înainte să fie imobilizat.

Ulterior, după reluarea zborului, pasagerii au fost traumatizați de noi incidente, în drum spre Phuket, Thailanda. Doi bărbați aflați în stare de ebrietate s-au luat la bătaie, deși la bordul aeronavei nu s-au servit băuturi alcoolice, în timp ce un alt bărbat s-a închis în toaleta avionului pentru a fuma.

Incidentele au fost filmate de Elena Demidova, o prezentatoare TV din Rusia, care se afla la bordul aeronavei.

Citește și
Atac Paris
Plănuia să deturneze un avion, inspirat de atacurile de la WTC. Cum a fost prins

"Oamenii din cabină își șopteau că un doctor a fost chemat pentru cineva. Apoi au întrebat prin interfon dacă are cineva în bagaj folie alimentară. Brusc, pe ecran a apărut un mesaj prin care eram rugați să ne pune centurile.

După câteva minute, căpitanul ne-a explicat că un pasager din spatele avionului era beat și violent. Un medic a încercat să îl calmeze, apoi s-au luat măsuri mai dure. Au încercat să folosească folie alimentară pentru a-l lega. Șapte oameni îl țineau, dar nimic nu a fucționat", a povestit ea.

Toți cei trei pasageri au fost arestați imediat ce aeronava a aterizat în Thailanda.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult