Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Pandemia a dus la o explozie a numărului de americani care apelează la clarvăzători. ”Vor să aibă speranță”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Evoluţia pandemiei rămâne în continuare impredictibilă. Şi, în aceste condiţii, tot mai mulţi oameni caută răspunsuri chiar şi la clarvăzători.

 

În Statele Unite, cel puţin, interesul pentru acest domeniu aproape s-a dublat în ultimele luni.

În vremuri incerte, mulţi oameni îşi doresc să ştie ce le va aduce viitorul. Printre ei, această femeie dintr-un orăşel de lângă Dallas.

Premila Patel, client: "Cu pandemia de COVID-19 şi toate celelalte, mă simţeam captivă într-o bulă".

Povestește că a trecut prin momente dificile în ultimele luni şi că a fost nevoită să-şi schimbe viaţa. Mărturiseste că a reuşit să facă acest lucru cu ajutorul unei clarvăzătoare.

Premila Patel, client: "Cred că oamenii vor să aibă speranţă. E ca şi când ai fi atenţionat, ştii oarecum că ceva urmează să se întâmple şi asta îţi dă ocazia să te pregăteşti cumva".

Citește și
india
Imagini virale. Doi tineri s-au căsătorit în echipamente de protecție după ce mireasa s-a infectat cu coronavirus

Potrivit ziarului The New York Times, în ultimele luni a crescut dramatic numărul căutărilor pe internet pentru horoscop sau pentru cabinetele unor aşa-zişi ghicitori sau clarvăzători americani.

 

”Cedează și ajung la disperare”

 

Astrologii şi specialiştii în tarot susțin că și serviciile lor stârnesc tot mai mult interes.

Michelle Welch, medium: "De când cu pandemia, a explodat numărul celor care vin în magazinele noastre, care ne caută pe Zoom, online sau la telefon".

Această clarvăzătoare din Dallas este surprinsă că afacerea ei a crescut cu peste 70% de la începutul pandemiei încoace.

Michelle Welch, medium: "Sunt multe, foarte multe motive pentru asta, dar primul este nesiguranţa. Mai e şi faptul că oamenii stau acasă mai mult timp şi asta dă naştere unor probleme... faptul că suntem acasă împreună cu familia, incertitudinile legate de locul de muncă. Şi mai sunt, din păcate, cei care cedează şi ajung la disperare".

Printre cei care vin să-şi afle viitorul sunt şi mulţi tineri. Tot ei sunt şi cei care cheltuiesc cel mai mult pe beţişoare aromate, cristale şi pietre în care îşi pun speranţa că le pot curăţa locuinţele de ghinion şi vibraţii negative.

Michelle Welch, medium: "Am vândut un palet de salvie în ultimele două săptămâni, cristale... lucruri care ne ajută acolo unde simţim că e mult negativism".

Iar tehnologia este folosită și în acest context - unele întâlniri au loc la distanță, cu ajutorul aplicațiilor.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult