Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Palatul de iarnă al lui Putin, distrus de un incendiu misterios. Autoritățile nu le permit civililor să se apropie de zonă

Vladimir Putin a vizitat frecvent acest palat. De multe ori, în compania sa s-au aflat inclusiv lideri străini, printre care Silvio Berlusconi, fostul premier al Italiei, informează Corriere della Sera.

Incendiul, a cărui cauză nu a fost dezvăluită, a fost anunțat de bloggerul Amir Aitașev și de activista Aruna Arma.

Potrivit acestora, autoritățile ruse nu vor să comenteze subiectul și le-au interzis civililor să se apropie de zonă.

Chiar dacă rușii nu vor să vorbească despre acest subiect, se știe că ucrainenii au încercat în ultimele luni să atace cu drone astfel de obiective considerate strategice.

Situat în districtul Ongudaiski, din Republica Altai, la granița cu Mongolia, China și Kazahstan, palatul este deținut oficial de Gazprom.

Citește și
Kim Jong Un si Vladimir Putin
Putin își aranjează vizita la prietenul dictator din Coreea de Nord. Kremlin: ”Pregătirile sunt în stadiu avansat”

Conform unor surse din serviciile secrete, acest complex este folosit în scopuri recreative de către de oficiali militari de rang înalt. Însă, alte surse spun că palatul este prevăzut cu un buncăr modern menit să-l protejeze pe Vladimir Putin în cazul unui război nuclear.

În plus, complexul în care se află palatul ar găzdui și o fermă în care se extrage sânge din coarne de cerb folosit pentru "băi de întinerire" și creșterea potenței. Aceste băi "miraculoase", contestate de activiștii pentru protecția animalelor, reprezintă o veche tradiție siberiană.

Complexul din Altai este considerat drept unul dintre palatele de iarnă ale Vladimir Putin.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult