Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Orban dezvăluie „planurile detaliate” ale lui Trump pentru a pune capăt războiului din Ucraina: „Atunci se va sfârși”

Premierul maghiar Viktor Orban a oferit detalii din discuția purtată recent cu fostul președinte american Donald Trump, în Florida.

Viktor Orban s-a deplasat în SUA pentru a se întâlni cu bunul său prieten Donald Trump, la vila Mar-a-Lago din Florida. Acolo, fostul președinte american i-a spus lui Orban că are "planuri destul de detaliate" pentru a pune capăt războiului din Ucraina și că nu va da "niciun ban" pentru a lupta împotriva agresiunii rusești în Ucraina.

"El are o viziune foarte clară cu care este greu să nu fii de acord. El spune următoarele: în primul rând, nu va da niciun ban pentru războiul ruso-ucrainean. De aceea, războiul se va încheia, pentru că este evident că Ucraina nu poate sta pe propriile picioare. Dacă americanii nu vor da bani și arme împreună cu europenii, războiul se va sfârși. Iar dacă americanii nu dau bani, atunci europenii nu vor putea finanța singuri acest război. Și atunci războiul se va sfârși", a declarat Orban, într-un interviu acordat postului de televiziune M1, preluat de Magyar Nemzet și citat de Ukrainska Pravda.

Orban, elogii la adresa lui Trump

De asemenea, Orban a lansat din nou laude la adresa lui Donald Trump.

"Pentru noi, ungurii, există un singur lucru de făcut, și anume să recunoaștem cu onestitate: lumea ar fi mai bună, și ar fi mai bună pentru Ungaria, dacă președintele Donald Trump s-ar întoarce la putere", a declarat el, potrivit agenției dpa.

Citește și
viktor orban, donald trump
Viktor Orban: „Numele păcii este Donald Trump”

Aceștia au mai discutat despre "o gamă largă de probleme care afectează Ungaria și Statele Unite, inclusiv despre importanța primordială a unor frontiere puternice și sigure pentru a proteja suveranitatea fiecărei țări".

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult