Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Orașul din Europa unde a nins la câteva zile după ce s-au înregistrat 30 de grade | VIDEO

Val de vreme rea în Piemont. Regiunea a fost puternic afectată de ploi torențiale și ninsori, care au afectat atât infrastructura, cât și activitățile zilnice.  

În Sestriere, situat între Valea Susa superioară și Val Chisone, la o altitudine de peste 2.000 de metri, camerele web au arătat un peisaj de iarnă, scrie meteogiornale.it.

Vremea s-a schimbat brusc în localitate. Ninsorile au venit la doar după câteva zile după ce s-au înregistrat temperaturi de 30 de grade.

Localnicii din Sestriere s-au trezit de dimineață cu un strat de cinci centimetri de zăpadă, conform presei locale.

Citește și
ninsoare africa de sud
Africa de Sud a avut parte de prima ninsoare din ultimul deceniu. Cei mai încântaţi au fost copii

În alte localități, precum Camparient, Varallo Sesia, Brandizzo și Villanova Solero, s-au înregistrat ploi torențiale.

Recordul de precipitații a fost înregistrat la Sabbia, în zona Vercelli.

La Colle dell'Agnello, în zona Cuneo, a fost necesară intervenția pompierilor și a carabinierilor pentru a elibera vehiculele blocate în zăpadă. Toți ocupanții au fost coborâți la vale fără probleme. Vremea rea a provocat închiderea a numeroase drumuri în Alpii Cuneo, inclusiv a unora care reprezintă legături importante cu Franța, cum ar fi RD900, din cauza alunecărilor de teren.

În zona Alessandria, o mică alunecare de teren a afectat drumul provincial 140 între Borghetto Borbera și Cantalupo Ligure.

În plus, unele zone au rămas fără electricitate și apă potabilă, cum ar fi municipalitățile Tagliolo Monferrato și Villanova Monferrato, unde s-au înregistrat defecțiuni ale instalațiilor.

În ceea ce privește transportul public, întârzieri și anulări au afectat linia feroviară Torino-Genoa via Arquata, cauzate de o furtună în Liguria, care a dus la defecțiuni ale sistemelor automate de spațiere. Trei trenuri au fost oprite în stațiile Arquata și Serravalle.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult