Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Oraș terorizat de o familie de vulpi care fură papuci. Totul a fost filmat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Știm cu toții povestea ”Ursul păcălit de vulpe"”, a lui Ion Creangă. Ei bine, în materialul următor este vorba despre oameni în toată firea păcăliți de vulpi.  

Simpaticele animale terorizează o localitate din Statele Unite - fură tot felul de lucruri din curți. Dar, preferată pare să fie încălțămintea.

În orășelul Media, din statul american Pennsylvania, o familie de vulpi e principala suspectă pentru numeroase furturi de încălțăminte.

Tom: ”Doar câteva perechi... doar câteva perechi au ajuns înapoi la proprietari".

Camerele de supraveghere le-au surprins pe șiretele infractoare în flagrant. Vulpile nu sunt prea mofturoase, spun locuitorii cartierului. Șterpelesc ziare, încălțăminte, ba chiar și mănuși de baseball.

Dianne: ”Mă uitam pe telefon și am nimerit pe Facebook. Într-unul din grupuri am citit că cineva a găsit o grămadă de încălțăminte în curte, cu o noapte în urmă. Au pus și poze cu încălțămintea".

Citește și
Vulpe
Vulpi, filmate în apropierea gospodăriilor din Brașov
Beneficiile de a avea vulpi în curte: mănâncă toți șoarecii

Una dintre localnice i-a găsit rapid pe vinovați, cu ajutorul camerelor de supraveghere.

Dianne: ”Cred că trebuie să ne ținem pantofii în casă".

Experții spun că puii de vulpe trebuie lăsați în pace.

Specialistă: ”Vulpile sunt foarte curioase, foarte jucăușe și foarte inteligente. Pentru ele, e un joc. Vulpile și-au dat seama că oamenii nu sunt o problemă, așa că nu se tem să fie în imediata lor apropiere, pentru că nu ne văd ca pe o amenințare".

Iar soțul celei care le-a identificat pe suspecte a învățat repede că e mai bine să împartă curtea cu vulpile. Ba chiar se laudă că a învățat să comunice cu ele.

”Cam așa e.... Ceva de genul ăsta".

"Experții spun că sunt și beneficii în a avea o vulpe în curte: o să mănânce toți șoarecii". 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult