Ora Pământului a fost marcată din Europa până în Asia sau Australia
Your browser doesn't support HTML5 video.
La 20:30 primarul Parisului a stins complet luminile turnului Eiffel. Acţiunea a fost repetată şi la poarta Brandenburg din Berlin. Ronald Gramling, purtător de cuvânt World Wildlife Fund: "Stingerea luminii monumentelor precum poarta din Brandenburg din spatele meu este o activitate simbolică. Putem crea şi construi lucruri minunate, dar totodată putem distruge natura şi clima noastră. "
În zona porţii Brandenburg, ecologiştii au improvizat un cinema în aer liber. Impunătorul Coloseum de la Roma a dispărut şi el în noapte.
O adevărată economie de electricitate s-a făcut şi în Hong Kong. Peste 3.000 de clădiri au rămas în beznă, printre ele numărându-se şi cele din portul Victoria.
Dacă aici, de obicei, turişii vin să vadă celebrul show de lumini şi de lasere, acum zgârie norii abia dacă se mai vedeau în întuneric.
A doua cea mai înaltă clădire din lume și-a stins și ea luminile. Taipei 101 a marcat evenimentul Earth Hour etaj după etaj.
Proiectul Ora Pământului a fost început în 2007 la Sydney și este acum cea mai mare mişcare la nivel mondial pentru mediu, inspirând milioane de oameni să ia atitudine pentru a salva planeta.
Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!
Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!
CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!
Sursa: Pro TV
Etichete: roma , hong kong , paris , lume , ora pământului
Dată publicare: 31-03-2019 10:50