Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Opt dispăruţi după ciocnirea a două nave în apele Chinei

Presa de stat din China a anunţat, miercuri, că opt persoane sunt date dispărute după ciocnirea a două nave în apropierea insulei Hainan, transmite AFP.

Nava port-container SITC Danang, sub pavilion panamez, a intrat în coliziune cu un vas de pescuit la ora locală 00:15 (16:15 GMT), la circa 40 de km de oraşul Yinggehai de pe coasta de sud-est a insulei, a informat televiziunea publică chineză CCTV.

Impactul a provocat naufragiul vasului de pescuit, iar opt persoane au căzut peste bord, se arăta în reportaj. Până la ora locală 20.00, când a fost difuzat, nu fusese găsit niciunul din dispăruţi, iar căutările continuau.

Personalul de intervenţie de urgenţă din Hainan, la sud de coasta Chinei continentale, a trimis la faţa locului echipaje de căutare ale armatei şi poliţiei. În zona unde s-a produs incidentul se aflau la ora 17.30 cinci avioane şi 21 de nave. În imaginile CCTV apare o plută de salvare de culoare oranj aprins, plutind în apropiere, însă nu se vede niciun om.

Cauza accidentului face obiectul unei anchete, a mai informat televiziunea.

Citește și
maimuta
O maimuță păianjen, specie pe cale de dispariție, este noua vedetă a grădinii zoologice din Târgu Mureș. Cum arată Vurlibu

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult