Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Obicei neobișnuit. Cum reacționează doi câini când se văd prin apel video. GALERIE FOTO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Chiar și animalele pot lega prietenii pe viață - o demonstrează din plin doi câini din provincia Alberta, în Canada. Cei doi căței au fost vecini pentru o scurtă perioadă de vreme în timpul pandemiei.

Și au ajuns să se înţeleagă atât de bine, încât acum, chiar dacă îi despart zeci de kilometri, se văd des prin apel video, sunt nerăbdători să se reîntâlnească și au rămas în continuare cei mai buni prieteni.

Cei doi câini stau seara, la povești, online.

"Sadie nu a fost niciodată o fană prea mare a altor câini, dar, când l-a întâlnit pe Rollo, a început să latre și s-a întins pe spate ca și cum tocmai ar fi întâlnit iubirea vieții ei. De fiecare dată când se văd, el înnebunește. Vorbim pe Facetime în fiecare joi, astfel încât câinii să se poată vedea".

În timpul pandemiei, stăpânele celor doi câini s-au mutat în case învecinate. Dar numai pentru o scurtă perioadă. A fost însă suficient pentru cei doi să devină cei mai buni prieteni.

După ce a venit totuși clipa despărțirii, celor două femei au văzut cât de mult suferă câinii lor unul după celălalt. Așa că s-au înțeles să programeze, măcar o dată pe sptămână, o întâlnire online.

Iar când vine mult așteptatul moment al reîntâlnirii, cei doi câni nu își mai pot controla entuziasmul.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult