Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Oameni fără adăpost, atacați cu bestialitate în timp ce dormeau. 4 au fost uciși cu o rangă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Atac plin de cruzime, în New York. Patru oameni ai străzii au fost ucişi în bătaie, iar o a cincea persoană a ajuns la spital cu răni foarte grave.

Agresorul, şi el o persoană fără adăpost, i-a atacat cu o rangă în timp ce dormeau. A încercat apoi să-şi piardă urma, dar a fost găsit de anchetatori și arestat.

Măcelul a avut loc puţin după ora 2 noaptea în cartierul chinezesc din sudul Manhatannului.

Stephen Hughes, comisar poliţia din Manhattan: „Când agenţii au răspuns apelului şi au ajuns în locul respectiv, au găsit un bărbat care zăcea pe stradă, nu era conştient şi avea o rană gravă la cap. Un al doilea bărbat care fusese de asemenea rănit la cap s-a apropiat de oamenii legii. Doi martori le-au spus poliţiştilor că un bărbat necunoscut care purta o geacă neagră şi pantaloni negri le-a lovit pe victime de mai multe ori în cap cu un obiect de metal, după care a fugit spre zona de vest a oraşului."

Zona a fost împânzită de oamenii legii, care în scurt timp l-au găsit pe agresor. Avea asupra lui o bară de metal. Se pare că ar fi luat arma crimei de pe un şantier. În vârstă de 24 de ani, tânărul bănuit de faptele oribile este şi el un om al străzii.

Citește și
mama sua
Motivul halucinant pentru care o femeie și-a ucis copilul de 2 ani. „M-am pierdut”

Michael Baldassano, detectiv: „În acest moment motivul pare să fie o agresiune iscată din senin, nu pare să fi vizat pe cineva anume din cauza culorii pielii, a vârstei sau ceva de acest gen."

Potrivit celei mai recente statistici, peste 63.000 de persoane sunt cazate în fiecare noapte în adăposturile din New York, în timp ce 4.000 dorm pe stradă sau la metrou. Tulburările psihologice, dependenţa de droguri, lipsa locuinţelor la preţuri accesibile şi dificultatea menţinerii unui loc de muncă sunt principalele cauze ale decăderii statutului social.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult