Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Oameni ai străzii, incendiați într-o stație de tren. O victimă este în comă

Doi oameni ai străzii au ajuns în stare gravă la spital, după ce un atacator necunoscut le-a dat foc, într-o stație de tren din suburbia Berlinului.

Incidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, când un atacator necunoscut a atacat doi bărbați, unul de 47 de ani, un altul de 62, care dormeau în fața stației de tren Schoeneweide. Bărbatul de 47 de ani ar fi în comă, potrivit presei. Ambele victime ar fi cetățeni germani.

Un martor a sunat imediat la Pompieri, iar trecătorii au stins flăcările folosind un extinctor de la un fast-food din apropiere, informează Independent și BBC News, care citează presa locală.

Pentru moment, nu se cunosc motivele atacurilor și nici cine a fost autorul lor, însă autoritățile au deschis o anchetă pentru tentativă de crimă.

Se estimează că în Berlin trăiesc în jur de 10.000 de oameni ai străzii, iar unii dintre ei au fost victimele agresorilor, în ultimii ani.

Citește și
om al strazii
Om al străzii fără mâini, acuzat că ar fi înjunghiat un turist pe stradă. Reacția bărbatului

În 2016, șapte tineri au atacat și au vrut să incendieze un om al străzii, în ziua de Crăciun.

În luna mai 2017, un tânăr de 21 de ani a fost condamnat la doi ani și nouă luni de închisoare, după ce a aprins focul lângă un om al străzii care dormea într-o stație de metrou din Kreuzberg.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult