Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O vedetă urmărită de peste 1 milion de fani pe TikTok a sfârșit tragic într-un accident rutier

Ali Spice, un influencer cu aproape un million de urmăritori pe TikTok, a murit după ce mașina în care se afla a intrat în coliziune cu un alt autovehicul pe o autostrada din Florida, duminică.

În accident și-au găsit sfârșitul și Kyle Moser, fratele lui Ali Spice, dar și o prietenă a acesteia, potrivit USA Today.

Șoferul vehiculului, iubitul lui Ali Spice, a fost grav rănit.

Polițiștii din Florida au spus cel care a provocat accidentul conducea o Toyota Tacoma care s-a izbit frontal, la ora locală 2.00, cu mașina condusă de Perkins.

Ali Spice a devenit populară pe rețelele de socializare după ce a împărtășit informații despre experiența ei în calitate de chelneriță.

Tânăra avea 919.000 de fani care o urmăreau pe TikTok.

Citește și
Accident Ialomita
Accident mortal în Ialomița. O persoană și-a pierdut viața, iar traficul este oprit

Prietenii și fanii influencerului au postat mesaje de adio pe rețelele de socializare, după ce au aflat că aceasta a decedat.

„Raiul este mai bogat cu un înger frumos”, a fost unul dintre mesajele postate pe TikTok.

„Cu inima frântă, nici nu ştiu cum să descriu ce simt acum. Ali, ești unul dintre cele mai vibrante, frumoase din interior și din exterior, autentice și iubitoare suflete pe care am avut privilegiul să le cunosc. Eşti o prietenă uimitoare și o femeie incredibil de talentată și pasionată. Nu voi uita niciodată impactul pe care l-ai avut asupra vieții mele și a tuturor, prin felul tău de a fi. Întotdeauna îi înalți pe ceilalți și aduci bucurie autentică în viața tuturor. Chiar dacă sunt complet devastată, fiecare amintire pe care o am despre noi mă face să zâmbesc și să râd. Tu ești iubire și lumină”, a scris în mediul online și Ariane Avandi, bună prietenă cu Ali Spice.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult