Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O turistă a stârnit indignare în Italia după ce s-a urcat pe Fontana di Trevi ca să-și umple sticla cu apă. VIDEO

Your browser doesn't support HTML5 video.

O femeie a stârnit indignare în Italia după ce s-a urcat pe Fontana di Trevi din Roma, ca să-și umple sticla cu apă, scrie Metro.

În imaginile surprinse de un alt turist, se vede cum femeia se cațără pe monument ca să își umple sticla cu apă dintr-o parte centrală a fântânii, ignorând complet indicațiile pe care scria că nu este permis să intri. Un gardian a văzut-o, a atenționat-o și a somat-o să iasă.

Lex Jones, care a filmat momentul revoltător, a declarat agenției de presă Storyful că turista părea să nu înțeleagă ce a greșit și încerca să îi explice gardianului gestul său.

„Asta e o nebunie, așa că am început să-l filmez. Peste tot erau semne care spuneau că nu este permis”, a declarat acesta.

Citește și
incendiu roma
Incendiu puternic în Roma, în apropierea aeroportului Ciampino. Fumul a fost observat din mai multe zone rezidențiale

Momentan, nu se știe dacă turista a fost amendată sau reținută. Cu doar câteva săptămâni înainte, un turist a iscat furie în Roma după ce a înotat la Fontana di Trevi, iar cei care erau de față l-au aplaudat.

La sfârşitul lui iunie, un instructor de sport bulgar, în vârstă de 27 de ani, care trăieşte în Regatul Unit, a indignat Italia prin faptul că şi-a scrijelit numele şi pe cel al partenerei sale pe Colosseum. La scurt timp după aceea, încă doi turişti au fost surprinşi în timp ce degradau zidurile Colosseumului din Roma.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult