Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O tânără mamă de 28 de ani a fost găsită moartă chiar în ziua de Crăciun. Întreaga familie este în stare de șoc

Tânăra mama, Jordan Carter, care urma să își sărbătorească cea de-a 29-a aniversare, a fost găsită moartă în casa ei din Plymouth pe 25 decembrie, lăsând în urmă pe fiul ei, Kai, în vârstă de nouă ani, scrie Mirror.co.uk.

Tânăra mamă și-a luat viața în ziua de Crăciun, a spus familia ei în timp ce organizează o strângere de fonduri pentru a putea să îl susțină în continuare pe fiul ei în vârstă de nouă ani.

Jordan Carter a fost găsită decedată în mod tragic în casa ei din Plymouth, Devon, Marea Britanie în jurul orei 20.30.

Poliția a fost chemată la proprietate pe 25 decembrie - cu o zi înainte de ziua ei de naștere. Nu s-a deschis o anchetă pentru moarte suspectă.

Mama lui Jordan, Cheryl Carter, strânge bani pentru nepotul ei, Kai, pentru un fond pe care îl va putea accesa când va împlini 18 ani.

Cheryl a spus pentru Plymouth Live: „Iordan avea două iubiri, călăritul și, desigur, fiul ei Kai. Eu și familia mea suntem total copleșiți de generozitatea oamenilor, mai ales că vremurile sunt atât de dificile pentru cei mai mulți din punct de vedere financiar, cu costurile de trai în creștere și, bineînțeles, Crăciunul”.

„Cu toate acestea, oamenii încă au donat, ceea ce mi-a redat credința în natura umană. Nici un cuvânt nu mi-ar putea exprima aprecierea pentru toate donațiile și mesajele sincere într-un moment atât de tragic. Voi fi pentru totdeauna recunoscător”, a mai menționat mama lui Jordan.

Cheryl a spus că fiica ei „a suferit de probleme de sănătate mintală de mulți ani”.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult