Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O tânără de 20 de ani a fost torturată şi ucisă de hoţi, în faţa fetiţei sale de 11 luni, în Grecia

Trei hoţi au sugrumat marţi o tânără mamă în faţa copilului ei de 11 luni după ce au pătruns în casa acesteia dintr-o suburbie a Atenei şi i-au legat soţul, a informat poliţia, potrivit Reuters, relatează Agerpres.

Hoţii au fugit apoi cu 15.000 de euro şi cu bijuterii. Caroline Crouch, în vârstă de 20 de ani, se născuse în Grecia, dar avea un paşaport britanic, a precizat poliţia. Soţul ei, un pilot în vârstă de 33 de ani, a supravieţuit.

Hoţii au ucis şi câinele familiei pe care l-au lăsat spânzurat de gardul casei din suburbia Glyka Nera, a adăugat poliţia.

Caroline a fost bătută și strangulată până la moarte de spărgători, deoarece a fost presată să dezvăluie unde erau păstrați banii și bijuteriile. Între timp, agresorii amenințau că îi omoară copilul.

„Spuneți-ne unde sunt banii, vom ucide copilul”, i-a spus unul dintre spărgători femeii, a mărturisit soțul ei poliției, transmite Greek Reporter.

„I-am implorat. Le-am spus unde vor găsi banii ”, a adăugat Charalambos Anagnostopoulos.

„Le-am spus unde erau ascunși banii pentru ca chinul să se poată termina repede. Am auzit-o pe soția mea țipând în permanență după ajutor, fiind legată de pat. Am țipat amândoi să nu ne rănească. Bebelușul plângea, soția mea plângea în timp ce căutau în casă bani și bijuterii ”, a mai spus bărbatul.

„Deodată au părăsit camera și apoi am încetat să mai aud vocea soției mele”, a spus Anagnostopoulos, care a reușit să se dezlege după câteva ore și să anunțe poliția.

Chiar dacă grecii sunt obişnuiţi cu reglările de conturi între bande, sugrumarea unei femei în faţa copilului ei a şocat Grecia, după cum o reflectă şi titlurile despre acest caz apărute în presa elenă:"Groază la Glyka Nera", a scris, spre exemplu, platforma Proto Thema, descriind această tragedie.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult