Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O tânără a privit neputincioasă pe FaceTime moartea iubitului. Băiatul a căzut de pe un pod

Un tânăr a murit după ce a căzut accidental în râul Tamisa, din Marea Britanie, în timp ce vorbea cu iubita sa pe FaceTime.

James East, 25 de ani, din Swansea, a ieșit în oraș cu iubita sa, Arabella, în Londra pentru a sărbători o zi de naștere, pe 25 septembrie, scrie The Sun.

Însă noaptea s-a sfârșit cu o tragedie, atunci când tânărul a căzut în rău, în timp ce vorbea la telefon cu Arabella.

Cei doi au ieșit împreună, însă, într-un moment în care nu se aflau unul lângă celalalt, James a ieșit afară ca să o sune pe FaceTime.

Vorbind la telefon, James s-a urcat pe peretele unui pod nu foarte înalt. Tânărul s-a dezechilibrat și a căzut, greșeala fiind fatală.

Citește și
Regele Charles al IIIl-lea
Cum arată primele monede cu efigia regelui Charles al II-lea | GALERIE FOTO

Serviciile de salvare au venit la fața locului, însă nu au mai putut face nimic pentru James.

„Biata sa iubită, Arabella, vorbea cu el pe FaceTime pentru a-l îndruma spre taxi-ul în care se afla și a trecut prin iad privind neputincioasă la ce se întâmplă. El a fost în apă timp de 50 de minute, apoi l-au găsit și l-au dus la spital unde au încercat timp de trei ore să-l salveze. Însă autopsia a arătat că a murit înainte să ajungă în apă din cauza loviturilor la cap. Pentru că a căzut în Tamisa, au crezut că s-a înecat. Suntem devastați. Era atât de tânăr și avea viitorul în față”, au transmis mama și sora lui James.

Familia a reușit să-l aducă în Swansea din Londra după două săptămâni, iar James a fost înmormântat pe 13 octombrie.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult