Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O studentă de 19 ani a fost ”violată și aruncată pe stradă” înainte de a fi lovită și ucisă de o mașină

Trei bărbați și un adolescent au fost arestați sub suspiciunea că au violat o studentă înainte de a o arunca în stradă - unde a fost lovită de o mașină și ucisă, scrie Mirror.co.uk.

Madison Brooks, o studentă în vârstă de 19 ani, a murit după ce o mașină a lovit-o accidental în Baton Rouge, Louisiana, SUA pe 15 ianuarie.

Potrivit poliției, ea fusese violată într-o altă mașină și lăsată în stradă, în stare de ebrietate, când a fost lovită.

Kaivon Deondre Washington, în vârstă de 18 ani, și un tânăr neidentificat de 17 ani au fost acum acuzați de viol.

Everett Lee, în vârstă de 28 de ani, și Casen Carver, în vârstă de 18 ani, despre care se spune că se aflau în mașină, dar nu au participat la viol, au fost acuzați de complicitate la viol.

Carver ar fi spus poliției că el și ceilalți trei suspecți fuseseră într-un club, cunoscut sub numele de Reggie's Bar, situat lângă Universitatea de Stat din Louisiana, unde a studiat Madison. Potrivit mandatului de arestare, băuseră și plecaseră cu victima, pe care o întâlniseră pentru prima dată.

Carver a spus că ”nu era capabilă să-și mențină echilibrul”. Apoi, se pare că tânără le-ar fi cerut indivizilor să o ducă cu mașina acasă. Carver a spus că cei doi indivizi i-au cerut lui Madison să facă sex cu ei pe bancheta din spate a mașinii și ea a fost de acord.

Tânăra a cerut apoi grupului să o conducă acasă, dar ei ar fi spus că Madison a dat mai multe adrese.

În cele din urmă, Madison a fost lăsată în apropierea locului în care a fost lovită de un șofer în jurul orei 3 dimineața.

Ea stătea într-o zonă neluminată în acel moment. Șoferul, care a oprit la fața locului, nu a fost arestat și nu a consumat alcool.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult