Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O stewardesă angajată la British Airways oferea „divertisment pentru adulți” în timpul zborurilor

Compania aeriană a demarat investigații după ce i s-a raportat că o stewardesă de la baza de pe aeroportul Heathrow ar vinde sex - și lenjeria proprie – între zboruri și chiar în timpul lor, informează Fox News.

 

Fotografii cu publicitatea riscantă pe care și-o făcea însoțitoarea de zbor în mediile sociale au apărut inițial în tabloidul The Sun. Imaginile o arătau în diferite poziții sugestive în avion, îmbrăcată în uniformă.

Pentru 25 de lire sterline, un pasager putea intra în posesia lenjeriei intime a ei, dublul sumei reprezentând o „taxă de siguranță” pentru ca un client potențial s-o întâlnească la un hotel, scria ziarul.

Pasagerilor li se promitea și un nespecificat „divertisment la bord pentru adulți”. „Tot ce trebuie să faci este să-mi dai niște bani și vei avea parte de o experiență total diferită, care-ți va fi oferită la alegere”, ar fi scris ea.

Citește și
coronavirus
Noi simptome asociate infectării cu SARS-CoV-2. Primele semne care ar trebui să ne atragă atenția

După ce au apărut primele informații despre presupusele postări publicitare, conturile ei din mediile sociale ar fi fost șterse. Într-o declarație pentru Fox News, compania a scris că a demarat investigații pentru a o identifica pe misterioasa stewardesă.

„Așteptăm tot timpul cel mai ridicat standard de comportament de la toți colegii noștri și investigăm aceste afirmații”, a declarat compania de zbor.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult