Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O româncă a reușit să-i impresioneze pe italieni și acum o laudă. Gestul Cristinei

O româncă stabilită din Italia a impresionat toată comunitatea cu un gest de omenie rar întâlnit. Acum, ziarele din peninsulă o laudă pe Cristina.

Cristina Georgiana Vlad are în Brescia o cafenea. A decis ca la închiderea programului, în fiecare zi, să doneze săracilor alimentele care a doua zi n-ar mai fi la fel de proaspete, cum ar fi produsele de patiserie, sandvisurile sau fructele. Cristina însă a găsit o metodă specială pentru asta, relatează milano.fanpage.it.

În fiecare seară, ea ambalează în pungi alimentele. Pe fiecare pungă atașează bilețele cu următorul mesaj: ”Se hai fami, prendi” (Dacă ți-e foame, ia). Iar lângă acest mesaj desenează o inimă.

Cristina Georgiana Vlad, care s-a stabilit în Italia cu 18 ani în urmă, a declarat pentru sursa citată: ”Dacă și alte brutării, magazine și pizzerii ar face la fel, mulți oameni ar duce-o mai bine și nu s-ar mai face atâta risipă”.

Gestul ei a fost un exemplu pentru localnici, care vin în fiecare seară și lasă pungi cu alimente pentru nevoiași în fața cafenelei Cristinei.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult