Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O româncă a murit în Italia după un calvar de 9 luni. Intervenția banală suferită

O româncă în vârstă de 34 de ani, stabilită în Italia, a murit în chinuri groaznice după o operaţie estetică, de liposucție, relatează ilgiorno.it.

Românca a murit miercuri, 11 aprilie, într-un spital din Orzinuovi (Brescia). Doctorul care a afectuat liposucția, Mattia Colli, de 31 de ani, este cercetat pentru ucidere din culpă, relatează sursa citată.

Ana Maria a fost diagnosticată cu fascită necrozantă, o boală provocată de o bacterie pe care a luat-o în spital. Liposucţia este o procedură chirurgicală cosmetică ce permite înlăturarea excesului de grăsime din diferite zone ale corpului.

Românca a suferit procedura de liposucţie în urmă cu 9 luni, la clinica medicului Colli, din Milano, apoi a petrecut o noapte la un hotel, moment în care a început să se simtă rău. Timp de 3 zile nu a putut părăsi hotelul, țintuită la pat cu febră, convulsii și tahicardie.

Femeia a decis să se întoarcă în România și după alte două zile a ajuns de urgență la spital în București. Medicul i-a recomandat un tratament cu antibiotice, a relatat avocata victimei. Întoarsă în Galați, femeia a continuat să se simtă rău. A ajuns din nou  la spital iar medicii de aici i-au prescris un alt tratament. A urmat un calvar lung pentru tânără. ”S-a ales cu o infecție devastatoare în partea inferioară a corpului, șolduri, abdomen și gambe” a dezvăluit avocatul.

Citește și
carabinieri italia
Un italian a scris pe Facebook că a fost atacat de români cu pistoale. Ce au găsit carabinierii

Ana Maria s-a întors în Italia şi a fost internată în spitalul din Orzinuovi. Din nefericire, miercuri, tânăra româncă a murit.

Poliţiştii italieni au declanşat o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care Ana Maria şi-a pierdut viaţa şi îl consideră principal suspect pe medicul estetician care a operat-o.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult