Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O nouă lovitură pentru Putin. S-a încercat asasinarea unuia dintre aliații săi. Șeful de stat care a trecut prin teroare

Un președinte de stat, apropiat al lui Vladimir Putin, a dezvăluit că o tentativă de asasinat împotriva sa a fost dejucată luni.

Președintele Venezuelei, Nicolas Maduro, a declarat că o tentativă de asasinat împotriva sa a fost dejucată luni, la un miting în capitala țării, Caracas.

Liderul venezuelean s-a adresat unei mari adunări în centrul orașului Caracas, după ce numele său a fost pus pe buletinul de vot pentru alegerile prezidențiale din 2024.

Dispozitive explozive la mitingul lui Maduro

"Astăzi, doi bărbați înarmați erau pregătiți să comită o tentativă de asasinat împotriva mea aici", a declarat Maduro la postul de televiziune Venezolana de Television, citată de agenția de presă de stat rusească TASS.

Aceștia au fost reținuți și au mărturisit că sunt membri ai partidului de extremă-dreapta Vente Venezuela, deja inexistent, a adăugat președintele.

Citește și
Nicolae Maduro
32 de persoane, arestate în Venezuela pentru ”trădare de patrie”. "Cinci conspiraţii" pentru asasinarea lui Nicolas Maduro

Anterior, autoritățile de la Caracas au raportat reținerea a trei bărbați care au adus dispozitive explozive la miting pentru a-l ataca pe Maduro.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult