Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O nouă localitate din Italia scoate la vânzare case la 1 €. Ce reguli trebuie să respecte cumpărătorii

Încă o localitate din Italia scoate la vânzare case la prețul de 1 euro, de data aceasta fiind vorba de satul Castropignano, din regiunea sudică a Molisei.

În încercarea de a repopula zonele care a avut de suferit de pe urma migrației, autoritățile italiene au scos la vânzare locuințe la prețul de 1 euro în mai multe regiuni ale țării, relatează CNN.

După Salemi din Sicilia și Santo Stefano di Sessanio din Abruzzo, care au lansat inițiative de încurajare a noilor veniți luna trecută, într-o nouă localitate italiană au apărut oferte de nerefuzat.

Nicola Scapillati, primarul din satul Castropignano, a anunțat că aproximativ 100 de case au fost scoase la vânzare, dar a menționat că nu dorește ca locuințele să fie licitate, ci este nevoie ca viitorii cumpărători să respecte reguli speciale pentru a în posesia acestora, pentru că este în căutare de locatari statornici.

Primarul anunță că persoanele interesate pot să-l contacteze direct prin e-mail.

Citește și
carabinieri operatiune droguri
Vastă operațiune antidrog în Italia. Au fost arestate 80 de persoane

„Oricine dorește să cumpere o nouă casă aici să-mi trimită un e-mail (nicola.scapillati[AT]me.com) cu un plan detaliat al modului în care intenționează să refacă spațiul și ce ar dori să facă cu proprietatea, să facă o casă, o pensiune, un magazin", a transmis Scapillati.

Cumpărătorii sunt obligați să renoveze proprietatea în termen de trei ani de la achiziționare și să ofere o garanție în avans de 2.000 de euro, care le va fi returnată odată cu finalizarea lucrărilor.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult