Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O navă de marfă sub pavilion românesc „a luat-o razna” pe Dunăre, în Germania. Comandantul avea o alcoolemie de 2,3 la mie

O navă de marfă sub pavilion românesc, care circula pe Dunăre în Germania, a „luat-o razna” luni seară, lovindu-se de maluri.

Nava, care se îndrepta în direcția Riedenburg dinspre Dietfurt, „a atras atenția din cauza modului atipic în care era condusă”, potrivit Hallertauer Zeitung.

Comandantul a lovit nava de malul stâng, cu puțin înainte de satul Meihern. Acesta a reușit să o redreseze și să își continue drumul. La scurt timp după ce a trecut de satul Deising, nava a lovit malul drept.

În ajutor a venit o altă navă de marfă care se afla în spatele celei sub pavilion românesc și a tras-o înapoi în șenal. Echipajul a observat cum comandantul aceleia era puternic sub influența alcoolului și s-a împiedicat să continue. Nava rămasă fără căpitan a fost cuplată și a adus-o la ecluza Riedenburg.

Comandantul a fost preluat de ofițerii de la poliția fluvială Beilngries și de la secția de poliție Kelheim.

Citește și
croaziera, turisti
A început sezonul de croaziere pe Dunăre. Prima navă cu turiști străini a ajuns la Constanța

În urma testelor de sânge a reieșit că acesta avea o alcoolemie de peste 2,3 la mie. Comandantului i s-a impus să plătească un depozit de garanție din cauza amenințării la adresa traficului fluvial.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult