Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O minge de foc imensă a luminat cerul în Oxford, Marea Britanie. „A fost terifiant. Îngrozitor” VIDEO

Your browser doesn't support HTML5 video.

O imensă minge de foc a fost văzută în Oxford, după ce s-a raportat o „explozie" în zonă, a scris Sky News.

Misterioasa explozie a fost raportată luni seară, iar oamenii au împărtășit imagini cu focul pe rețelele de socializare.

Un martor a declarat pentru Oxford Mail că a văzut de la fereastră „cerul ciudat pulsând spre nord-vest de Oxford". „Presupun că este un incendiu cauzat de furtuna cu fulgere care a trecut pe deasupra", a adăugat martorul.

O persoană a scris pe rețelele de socializare: „Mai este cineva din Oxford care tocmai a văzut acea minge de foc?", adăugând că a avut loc o „explozie puternică".

O altă persoană a adăugat: „Atât de ciudat, cerul a pulsat".

Citește și
Ankara, Turcia, politie
Explozie în apropiere de sediul Parlamentului de la Ankara. Guvernul denunță un „atac terorist”. Doi polițiști, răniți

Stuart Reid a scris pe X (cunoscut anterior sub numele de Twitter): „Fulger lângă Oxford (A34). A lovit ceva care a izbucnit în flăcări".

Ana Cavey, care locuiește în Somerton, în apropiere de Oxford, a declarat pentru Sky News: „Am avut parte de cea mai incredibilă furtună cu tunete și fulgere din toate timpurile. A venit de nicăieri și zgomotul a fost incredibil. Un fulger a lovit chiar în fața casei mele și a fost asurzitor. A fost terifiant. Îngrozitor. Am rămas fără curent toată seara până acum".

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult