Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O mamă și-a ucis cei doi copii, de cinci și 15 ani, pentru a se răzbuna pe fostul soț. Le-a dat somnifere apoi i-a împușcat

O tragedie a avut loc în McLean, Virginia, SUA, în 2018. Când fostul ei soț a decis să se mute în Missouri, în luna august, împreună cu fiica lui biologică, Veronica Youngblood a luat o decizie radicală.  

Ca răzbunare pentru plecarea lui Ron Youngblood, femeia și-a ucis cei doi copii, apoi a încercat să se sinucidă.

Brooklynn Youngblood și Sharon Castro aveau cinci, respectiv 15 ani, când mama lor le-a drogat cu somnifere și apoi le-a împușcat, relatează Washington Post, citată de lalibre.be.

Sharon, fata cea mai mare, a fost cea care a reușit să sune la poliție după ce a fost împușcată în piept și în spate. Sora ei a fost împușcată în cap și a murit pe loc. Sharon a murit ulterior din cauza rănilor suferite la spital.

„Imediat după atrocitățile comise de ea, m-a sunat pentru a-mi spune că i-a împușcat pe copii și că mă urăște. Nu am exclus niciodată că a vrut să-mi facă rău, dar copiii? Nu aș fi îndrăznit niciodată să mă gândesc la asta”, a explicat Ron Youngblood la procesul Veronicăi Youngblood. „Ea știa că acele fete însemnau totul pentru mine”.

Citește și
romanca moarta
„Am strâns-o de gât". O româncă a fost ucisă de iubitul tunisian, după o ceartă violentă. Bărbatul a recunoscut fapta

Femeia care, în cele din urmă, a încercat să-și pună capăt zilelor după ce și-a ucis cele două fiice, a fost condamnată vineri, 22 septembrie, la 78 de ani de închisoare.

Detalii din anchetă arată că femeia a crescut în sărăcie și a fost abuzată în copilărie. În plus, pentru a-și întreține copiii, mama a practicat și prostituția.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult