Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O mamă şi-a sugrumat până la moarte fiul de 11 ani, pentru că se plângea din cauza problemelor cu banii

O femeie în vârstă de 50 de ani din SUA şi-a sugrumat până la moarte fiul de 11 ani, pentru că se plângea din cauza problemelor cu banii, potrivit Mirror.

Tragedia a avut loc luni seară, în Pennsylvania. Femeia de 50 de ani le-a spus polițiștilor că a recurs la acest gest șocant pentru că nu voia ca fiul său să ”se lupte” cu problemele financiare ale familiei și l-ar fi sugrumat în somn cu o curea.

Cel care a alertat autoritățile a fost chiar tatăl copilului. Acesta a sunat la poliție imediat după ce s-a trezit și a găsit dormitorul matrimonial încuiat. Acesta a mai observat că maşina soției sale lipsea din garajul proprietății.

O autopsie a confirmat că băiatul a murit după ce a fost sugrumat, potrivit autorităților.

„Vreau să mulțumesc poliției din Cape May, poliției Wildwood Crest și biroului procurorului Jeffrey Sutherland din Cape May pentru asistența acordată în reținerea acestei mame care și-a ucis fiul. Acțiunea lor rapidă și ajutorul lor în această anchetă vor juca o parte integrantă a tragerii inculpatului la răspundere pentru uciderea teribilă a acestui băiat. Strangulatul necesită timp. Deci aceasta este o crimă brutală a unui băiețel", a precizat procurorul districtual Kevin Steel.

Femeia a fost acuzată de crimă și este reținută. Ea așteaptă extrădarea în comitatul Montgomery.

„Știu ce am făcut", le-a spus aceasta polițiștilor.

Băiatul era elev în clasa a VI-a la Germantown Academy și "era un copil extraordinar, cu un zâmbet strălucitor ca soarele", potrivit conducerii școlii.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult