Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O mamă și-a lăsat cei doi copii în mașină și s-a aruncat de pe un pasaj. Gemenii de 3 ani au murit

Doi frați gemeni de 3 ani au murit după ce mama lor i-a lăsat singuri în mașină, în timp ce ea s-a aruncat de pe un pasaj superior din Miami.

Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Un martor a sunat îngrozit la serviciile de urgență, iar la fața locului au sosit mai multe echipaje, care i-au găsit pe cei doi copii fără suflare în mașină, potrivit unui comunicat de presă al Departamentului de Poliție din Miami-Dade, citat de People.

Micuții în vârstă de 3 ani se aflau pe bancheta din spate a unui SUV și aveau spume la gură, a declarat poliția pentru WPLG.

Mama gemenilor, identificată ca fiind Shirlene Napoleon Alcime, în vârstă de 42 de ani, a încercat să se sinucidă aruncându-se de pe pasaj. Aceasta a căut pe șinele de tren și, în ciuda faptului că a sărit „de la o înălțime considerabilă”, femeia a supraviețuit și a fost dusă la spital, unde a ajuns în stare critică.

Citește și
ucraina
Cel puţin 11 morţi, între care cinci copii, în atacul efectuat de Rusia asupra unei localități din estul Ucrainei

Cei doi copii au fost și ei transportați la o unitate medicală din apropiere, iar medicii au declarat decesul. Cauza morții lor este încă cunoscută.

Tatăl micuților a vorbit atât cu jurnaliștii de la NBC Miami, cât și cu WPLG: „Mi-am iubit foarte mult copiii. Nu știu ce s-a întâmplat astăzi, de ce au murit copiii mei”

Copiii nu aveau afecțiuni de sănătate cunoscute, a adăugat el.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult