Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O mamă în vârstă de 37 de ani a fost violată „din nou și din nou până când a murit”, în timp ce zăcea pe o bancă

O mamă a trei copii a fost violată "din nou și din nou până când a murit" și a fost găsită mai târziu moartă pe o bancă în parc, spune procurorul în sala de judecată într-un caz cutremurător.

Natalie Shotter, 37 de ani, a fost atacată într-o seară în Southall, vestul Londrei. Lidow Mohamed, 35 de ani, este acuzat de viol și agresiune asupra asistenei medicale în primele ore ale datei de 17 iulie 2021, dar a negat violul și omorul.

Procurorul Alison Morgan KC a declarat instanței că trupul doamnei Shotter a fost găsit de un trecător câteva ore mai târziu, în timp ce zăcea inconștientă pe o bancă îm parc.

Ea a spus: "Ce s-a întâmplat cu Natalie nu a fost clar. Nu fusese înjunghiată sau bătută până la moarte. Nu existau semne de leziuni semnificative ale corpului ei și nimeni altcineva nu era cu ea."

„A fost nevoie de timp pentru a înțelege ce s-a întâmplat cu Natalie și ce i-a provocat moartea. În mod crucial, o cameră de supraveghere aflată la o anumită distanță de bancă dezvăluie ce sa întâmplat cu ea în acea noapte”.

Procurorul a spus că Shotter era „vulnerabilă”, având în vedere luptele ei cu problemele de sănătate mintală, dependența de alcool și abuzul de droguri. „În noaptea în cauză, Natalie se distrase și inculpatul a profitat de acest lucru. A fost violată în repetate rânduri de acest inculpat, din nou și din nou, a fost cel care i-a cauzat moartea. Deși imaginile nu sunt foarte clare, filmările îl arată pe inculpat violând victima”.

„Din filmări și absența mișcării ei, Natalie nu pare să fi fost conștientă în momentul în care a fost violată, cu atât mai puțin să își fi dat consimțământul la ceea ce i-a făcut inculpatul. Acțiunile acestui inculpat - procesul violării ei în mod repetat - au cauzat moartea Nataliei.”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult