Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O mamă din Texas și-a torturat copiii pentru a-i aduce alcool. Pe o fetiță de trei ani a încercat să o bage în cuptor

O mamă din Texas a fost arestată după ce a fost acuzată că și-a torturat copiii, inclusiv că a încercat să o bage pe fiica ei de trei ani într-un cuptor încins.  

Lul Top, în vârstă de 36 de ani, a rămas fără cei cinci copii ai săi, după ce au fost luați din custodia ei pe 8 ianuarie și a fost arestată pentru că i-a torturat, scrie Fox News, potrivit Yahoo News.

Copiii femeii, în vârstă de 3, 6, 9 și 10 ani, ar fi spus Serviciilor de Protecție a Copilului că îi punea să îi aducă alcool și îi bătea și rănea constant.

Autoritățile au declarat că micuții aveau cicatrici „asemănătoare cu tăieturile de cuțit". De asemenea, copilul de 10 ani a povestit că mama sa a încercat să o bage pe sora lui de trei ani într-un cuptor încins și că a trebuit să se lupte fizic cu ea pentru a lua copilul la etaj și a-l ascunde.

Unul dintre băieți le-a spus detectivilor că mama sa i-a ținut odată un cuțit la limbă. De asemenea, băiatul a povestit că mama sa l-a pus să bea alcool, dar el l-a scuipat.

Citește și
politist arad
Pedeapsa primită de polițistul local din Arad, care a ucis în bătaie un bărbat. A fost filmat în timp ce-l bate pe individ

Copiii le-au spus anchetatorilor că femeia îi amenința că îi va ucide pe toți cu un satâr și că ei ar fi ascuns cuțitele pentru ca mama lor să nu le facă rău.

Joi, 8 februarie, Lul Top a fost scoasă cu forța din locuința sa.

„Întotdeauna se întâmplau lucruri ciudate acolo. Poliția era mereu acolo", a spus un vecin. „Îi vedeam pe copii jucându-se singuri în spate, fără supraveghere. Și să știi că asta se întâmpla cu adevărat, este trist. Este foarte trist."

Vecinii spun că familia a început să închirieze acea casă în urmă cu aproximativ un an.

Lul Top este acuzată de atac agravat cu o armă mortală. Ea se află în prezent în închisoarea din Collin County, unde este deținută pe o cauțiune de 600.000 de dolari.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult