Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O mamă a rămas îngrozită după ce și-a luat copilul de doar 10 săptămâni de la creșă: „Cum se poate întâmpla asta accidental?”

O mamă din Melbourne, Australia, a rămas îngrozită după ce și-a luat copilul de doar 10 săptămâni de la creșă. Micuțul avea răni pe față și sângera.

Femeia susține că reprezentanții centrului de îngrijire i-au spus că a fost un accident și că bebelușul a fost rănit de un alt copil, în timp ce au fost lăsați nesupravegheați câteva momente, potrivit 9News.

În urma incidentului, fața lui Noah a rămas complet acoperită de zgârieturi.

„Ce i s-a putut întâmpla copilului nostru a fost îngrozitor, nu am putut accepta asta. Au explicat (n.r. reprezentanții centrului de îngrijire) că acest lucru s-a întâmplat accidental, dar pur și simplu nu putem accepta această explicație. Peste 20 de zgârieturi pe fața lui Noah, cum se poate întâmpla asta accidental?”, a spus mama băiețelului de 10 săptămâni.

Reprezentanții centrului de îngrijire au reacționat la scurt timp după incident și spun că oferă sprijin financiar părinților.

„În urma discuției cu părinții lui Noah după incident și în timpul recuperării, Noah se va recupera probabil complet. Am continuat să oferim îngrijire și sprijin financiar. Deoarece această situație este în desfășurare, nu putem oferi mai multe detalii în acest moment”, au declarat reprezentanții centrului de îngrijire.

Copilul a fost transportat la un spital din apropiere, iar medicii au spus că zgârieturile ar trebui să se vindece fără a lăsa cicatrici.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult